به گزارش صبح کرماشان به نقل از خبرگزاری فارس از کرمانشاه، ایمان درخشی رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه امروز ۱۹ آبان ماه در رویداد تجربه که بمناسبت سالروز پیوستن کرمانشاه به زنجیره شهرهای خلاق خوراک ازسوی آکادمی اوساج و با همکاری سازمان فرهنگی برگزار شد، اظهار کرد: سلسله برنامههای میز تجربه کار خوب و ارزشمندی است که باید تداوم یابد.
وی با بیان اینکه شبکهسازی، از اهداف میز تجربه است، افزود: در موضوع شهر خلاق خوراک، بخش اول که ثبت آن بود صورت گرفت، اما اصل موضوع که تبدیل کردن شهر خلاق به درآمد و خلاقیت است، باید با تلاش بخش دولتی و خصوصی محقق شود.
مدیر شهر خلاق خوراک کرمانشاه تصریح کرد: برای یونسکو، اجرای برنامههای خلاقانه اهمیت بیشتری دارد که در میز تجربه میتوان از تجربیات و نظرات ذینفعان استفاده کرد.
درخشی ادامه داد: شیرینی و صنایع دستی مختلفی در کرمانشاه وجود دارد، اما در بحث بستهبندی تاکنون اقدام موثری صورت نگرفته است، لذا بخش خصوصی باید در این زمینه ورود جدی داشته باشد.
در صفحات مجازی واحدهای صنفی حوزه غذا، نام شهر خلاق خوراک دیده نمیشود
وی با بیان اینکه ثبت کرمانشاه بعنوان شهر خلاق خوراک دارای ارزش افزوده است، گفت: باید قبول کرد که بخشی از مردم به گردشگری خوراک علاقه دارند، لذا این ثبت در کنار وجود امکان تاریخی، توریستی، تفریحی، آب و هوای و… کرمانشاه باعث تکمیل شدن زنجیره گردشگری در کرمانشاه شده که باید از این فرصت برای کسب درآمد مردم و توسعه گردشگری که منجر به رشد اقتصادی میشود استفاده کرد.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه با بیان اینکه مردم باید ذینفع اصلی رشد اقتصادی باشند تاکید کرد: بخش خصوصی باید در این رونق اقدام کند، بعنوان مثال جای نام شهر خلاق خوراک برروی بستهبندی شیرینیهای محلی همچون نان برنجی و… خالی است، که خود این موضوع باعث تبلیغات کرمانشاه میشود.
درخشی ادامه داد: در صفحات مجازی واحدهای صنفی حوزه غذا، نام شهر خلاق خوراک دیده نمیشود که لازم است این واحدها در شناخته شدن بیشتر این موضوع اقدام کنند.
وی با اشاره به حضور در رویدادهای بینالمللی گفت: شرکت کرمانشاه در چندین رویداد بینالمللی بعنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران خود نشان از وجود داشته های غنی کرمانشاه است، لذا شرکت در آنان به معرفی بیشتر کرمانشاه به جهانیان کمک کرد که با حمایتهای شهردار صورت گرفت.
مدیر شهر خلاق خوراک کرمانشاه در پایان به اهمیت نقش رسانه تأکید کرد و گفت: انتظار ما از جامعه رسانه، فود بلاگرها و فعالان مجازی این است که با معرفی خوب، به کرمانشاه کمک کنند.
تجاریسازی به توسعه کمک میکند
علدالوحید محمدی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه نیز در ادامه این رویداد، اظهار کرد: یکی از اتفاقات خوبی که محقق شد، ثبت کرمانشاه در یونسکو بعنوان شهر خلاق خوراک است.
وی با بیان اینکه توجه به داشتههای کرمانشاه سبب توسعه میشود، افزود: از ظرفیت شهر خلاق خوراک در راستای توسعه باید استفاده کرد.
معاون اقتصادی استاندار کرمانشاه با بیان اینکه ثبت در یونسکو مرحله اول است تصریح کرد: اگر شهر خلاق خوراک را به درآمد و تجاری سازی تبدیل کردیم موفق خواهیم بود اما اگر از این موضوع فاصله بگیریم، بیشک جهانشهر خلاق خوراک بی فایده و به فراموشی سپرده میشود.
وی با بیان اینکه برندسازی امری مهم است، گفت: کرمانشاه تنوع سوغات و صنایع دستی بسیاری دارد که باید در تجاری سازی، بستهبندی و… ورود کرد تا به نتیجه مثبت ختم شود.
محمدی با بیان اینکه بخش خصوصی و دولتی باید در کنار یکدیگر در راستای توسعه حرکت کنند، خاطرنشان کرد: اما نقش بخش خصوصی بسیار مهم تر است چراکه او میتواند در راستای کسب درآمد، بیشتر به سمت تجاریسازی حرکت کند.
ویی در پایان، تأکید کرد: نقش اصحاب رسانه در این تجاریسازی و معرفی بیشتر داشتههای کرمانشاه امری مهم و ضروری است که بیشک منجر به توسعه میشود.
انتهای خبر /


